DeliGrow: wekelijks vergelijken met collega komkommertelers …

Hoe zit ik met mijn productie ten opzichte van andere collega’s ? Hoe presteert een ander teeltplan of teeltsysteem, met andere woorden wat is haalbaar ? Hoe zijn de middenprijzen bij andere afzetorganisaties ? 

DeliSense heeft hiervoor een centrale databank ontwikkeld, waarin opbrengsten van verschillende telers in verschillende regio’s rechtstreeks van de afzetorganisaties worden ingelezen. Er zijn rechtstreekse koppelingen gemaakt met: Kompany, Best of Four, ZON Fruit & Vegetables, The Greenery, VDN, BGB. Cijfers zijn dus betrouwbaar. Bij komkommertelers is ca. 50% van het areaal aangesloten.

                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikersvriendelijk. geen extra werk en betrouwbaar …

De bedrijfsvergelijking voorziet in duidelijke overzichten en grafieken en geeft hierdoor snel inzicht in verschillen tussen bedrijven en productiepatronen bij nieuwe teeltsystemen. Het is een “bekijktool”, dus je hebt er zelf geen invoerwerk van. Elke week even gegevens ophalen met internet en klaar !

DeliGrow is eveneens de standaard in verzekeringskwesties. Gemiste opbrengsten als gevolg van een calamiteit kunnen makkelijk in kaart worden gebracht via vergelijking met een collega inDeliGrow. Verzekeringsmaatschappijen gebruiken deze vergelijking als basis, indien u gebruik maakt van DeliGrow.

Theo Polman: “DeliGrow is voor het eerst weer een systeem, waarvan de cijfers betrouwbaar zijn, omdat er een directe koppeling met de afzetorganisatie is. Als je niet goed op de hoogte bent, kun je van alles worden wijs gemaakt qua productie. Met DeliGrow heb je eindelijk weer een goed landelijk beeld verkregen.”

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.